Nobio styrker organisasjonen

Norsk Bioenergiforening har inngått et samarbeid med Per Arne Karlsen. Gjennom selskapet Enerviva vil han fungere som seniorrådgiver og bistå i arbeidet med næringspolitikk, teknologi og marked for bioenergi. Per Arne har omfattende erfaring fra energisektoren, bla. fra jobben som regionleder for energi i Sweco, Rambøll Energi og Akershus Energi der han hadde ansvar for oppbygging av fjernvarme som nytt forretningsområde. Han har tidligere sittet som styreleder i Nobio og kjenner foreningen godt.

— Det er gledelig at vi har fått Per Arne med på laget. Vi har i lengre tid jobbet med å utvide organisasjonen og vi ser lyst på det videre arbeidet for økt bruk av bioenergi i Norge, sier Martin S. Kristensen, daglig leder i Nobio.

Samarbeidet vil tilføre organisasjonen verdifull kunnskap og faglig tyngde om energisystemet som helhet og bioenergi spesielt. Sammen med det eksisterende sekretæriatet vil Per Arne bidra til å øke det næringspolitiske trykket på gode rammevilkår for biovarme og biodrivstoff.

Bli den første til å kommentere på "Nobio styrker organisasjonen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*