Bioenergidagene

Utstillingsområde bioenergidagene

Utstillingsområdet er strategisk plassert i mingleområdet på Bioenergidagene i november – men også her på bioenergidagene.no. Her får du et innblikk i hva utstillerne har å by på allerede før du møter dem fysisk – eller underveis i arrangementet.

Påmeldingen er i gang – og her kan du se utstillernes digitale stand etter hvert som de melder seg på:
 

Kontakt oss: 

Thomas Palkovich
Director Business Development
+47 9820 8384
Thomas.palkovich@ramboll.no
Rambøll er et globalt arkitektur-, ingeniør- og konsulentselskap som leverer ekspertise og bærekraftige løsninger til kunder og partnere.

Vi kombinerer dyp innsikt og erfaringer med en global kunnskapsbase for å skape bærekraftige samfunn og tilfør positiv endring for våre kunder. Vi betegner det som: Nye ideer, bærekraftige endringer. 

Som et flaggskip for bærekraftig endring, gjør vi det mulig for våre stakeholdere å realisere sine mål og veilede til en mer bærekraftig fremtid. Vi jobber på tvers av våres kunders verdikjeder og utnytter vår ekspertise, innovasjon og kreativitet for å møte risikoene og mulighetene som følger av bærekraftig endring.

Ved å samle vår tekniske ekspertise, dokumentkunnskap og digitale ferdigheter, bistår vi våre kunder i å drive forbedring og samtidig utvikle nye forretningsmodeller som er utelukkende bærekraftige.

Kontakt oss: 

Gustav Jansson
Prosjektingeniør
+070 670 03 12
Gustav.jansson@akj.se

Kontakt oss: 

Svein I. Ringdal
CEO
+47 924 30 930
Svein@floatbiogass.no

Kontakt oss: 

Markedssjef
+47 404 84 100
 
 
 
Nemko Norlab utfører miljøundersøkelser både i ute- og innemiljø samt bistår med prøvetaking, analyse og rådgivning.

Vi er akkreditert for måling av utslipp til luft og vann – og bestemmelse av mange ulike parametere og komponenter i utslipp. Virksomheter som selv overvåker sine utslipp benytter oss som uavhengig tredjepart.

Vi tilbyr også bl.a. luktmålinger, spredningsberegninger, miljøkartlegging av bygg, grunnundersøkelser og arbeidsmiljøkartlegging.

 

Kontakt oss: 

Trine Nøring
Administrasjonssekretær
+47 64 94 00 00
 
 
Ildfast AS er en ledende servicebedrift som tilbyr vedlikehold og service på ovner, fyringsanlegg og ildfaste konstruksjoner i produksjonsanleggene til industribedrifter.

Vi leverer alt innen ildfaste materialer og installasjoner, med høyt fokus på driftssikkerhet og lav risiko: Inspeksjoner, installasjoner, prefabrikkering, teknisk tegning, sandblåsing, tørrisblåsing, ultra høytrykksspyling, feiing & kjelesjau, brenselrister og materialsalg.

I Ildfast jobber det mennesker med lidenskap for å gjøre en best mulig innsats og jobb til enhver tid. Vi har gode verdier og etiske retningslinjer som gjør at våre kunder kan stole på at vi er det beste alternative, ikke bare på pris, men også på leveranse og bærekraft. 

Vi utfører store og små oppdrag i hele Skandinavia. Nedetid minimeres når du velger oss som samarbeidsparter – VI KAN ILDFAST MURVERK!

 Kontakt oss: 

Tomas B. Sandnes
Daglig leder
+47 908 18 208
 Tomasb@etanorge.no

 Kontakt oss: 

Dag-Viggo Benjaminsen
Leder Bioenergi
+47 913 64 544
dag-viggo.benjaminsen@storaenso.com
 
 
 
Stora Enso Skog AS er et heleid datterselskap av det Svensk / Finske industrikonsernet Stora Enso.  Firmaet har hovedkontor i Elverum. 

Stora Enso er et globalt industriselskap og verdens nest største papir- og kartongprodusent med 21 000 medarbeidere fordelt over hele verden. 

Selskapet hadde i 2022 en omsetning på 11,7 milliarder EUR og er notert på børs i Helsinki og Stockholm.

På Davosforumet i 2011 ble Stora Enso kåret som et av de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

Meld deg på Nobios nyhetsbrev

* påkrevd felt