Norsk Bioenergiforening arrangerer sitt driftsseminar 23. og 24. september

Elektrofilter ved Moelven Bioenergi
Elektrofilter ved Moelven Bioenergi

Brensel og god drift blir viktige tema

Nobio ønsker med dette å sette driftsseminaret i sammenheng, og kombinerer derfor årets driftsseminar med en studietur. Brumunddal har hatt en spennende vekst innenfor vår bransje og vi har avtale med flere aktuelle anlegg som tar imot besøk og gir oss en omvising. Vi har lagt driftsseminaret til selveste Wood Hotel, beliggende i verdens høyeste trehus med trebærende konstruksjon.

Vi håper at akkurat du tar deg tid til å bli med både på studietur, middag og driftsseminar. Tema for årets driftsseminar vil gjenspeile studieturen, med fokus på brensel og god drift. 

Studietur

Studieturen arrangeres den 23. september. Vi får omvisning på følgende anlegg:

  • Moelven Langmoen produserer damp fra en 10 MW biokjel. Dampen leveres til Tine Meieriet, Brumunddal og næringsparken i nærheten. Total årlig produksjon ligger på 55 GWh.

 

  • Pelletsfabrikken til Solør Bioenergi produsere 17000 tonn pellets i året. Dette tilsvarer ca 80 GWh innfyrt varme.

 

  • Eidsiva Biovarme Brumunddal levere fjernvarme til industri og ulike bygg i Brumunddal sentrum. Varmesentralen har to biokjeler på henholdsvis 4 MW og 5MW. Total årlig varmelevense ligge på 32 GWh.

 

OBS: Studieturen har begrenset med plasser så her er det førstemann til mølla.

Vi bor på Wood Hotel i Brumunddal. Foto: Wood Hotel

Felles middag


Studieturen den 23. september avsluttes med en god middag på Wood Hotel i Brumunddal. Gå ikke glipp av sjansen til å møte gamle og nye kolleger i hyggelige omgivelser.

Program driftsseminar

Programmet er under utarbeiding og publiseres snart.

Hvis du har lyst å bli med på studietur, treffe hyggelige kollegaer, lære mer og dele erfaringer. Da er det bare å melde seg på!

Priser eks mva
Driftsseminar 

Medlem 2240,- / Ikke medlem 3040,-

Studietur

Medlem 320,- / Ikke medlem 800,-

Middag 640,- Overnatting 1115,- (samme pris medlem /ikke medlem)

 

Fakta om Nobio sitt driftsseminar

Nobio sitt driftsseminar er praktisk rettet. Det har fokus på drift og vedlikehold av biovarmeanlegg. Seminaret arrangeres årlig og retter seg spesielt mot driftsoperatører.

Arkiv
Kategorier

Meld deg på Nobios nyhetsbrev

* påkrevd felt