Magnus Nordvoll Strømnes ansatt som ny rådgiver i NOBIO

IMG_9580

Strømnes er nyutdannet fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU) med en mastergrad i bioøkonomi, som det første kullet i Norge. Han har også en bachelorgrad i business administration fra Kansas State University i USA. Nå har han nettopp startet som rådgiver i Nobio.

Utfasingen av en oljeøkonomi og overgangen til en bioøkonomi basert på fornybare og bærekraftige ressurser vil være et nødvendig tiltak for å nå klima- og bærekraftsmål, og her vil bioenergi spille en viktig rolle i årene som kommer. Nobio er helt sentrale i å utvikle, men også løfte bioenerginæringen her til lands ytterligere, da som en pådriver for ny verdiskapning, anskaffe mere midler og statlig støtte, men også for å vekke en interesse hos den generelle befolkning. Å skulle ta fatt på slike utfordringer i praksis er noe jeg virkelig ser frem til, sier Strømnes.

Vi er glade for å få Magnus med på laget som rådgiver her i Nobio. Med sin utdanningsbakgrunn, brede tverrfaglighet og et stort engasjement, vil Magnus være et viktig tilskudd til foreningen, sier Vivestad.

Magnus startet i jobben 14. August, og kan nås på e-post: Magnus@nobio.no og tlf: +47 988 65 202. 

Arkiv
Kategorier

Meld deg på Nobios nyhetsbrev

* påkrevd felt