Fagdager: Bioenergi i bygg

135468

Bioenergi er det grønne skiftet i praksis. Norsk Bioenergiforening og Skogselskapet i Oslo og Akershus er stolte over å invitere til fagdager om bioenergi i bygg.

Bioenergiens rolle i å imøtekomme fremtidens krav om fornybar energiforsyning settes mer og mer i fokus. Det inviteres til fagdag der målet er å fremme bioenergi som alternativ til fossil oppvarming og øke kunnskapen om etablering av flere bioenergianlegg. Den økende etterspørselen etter bioenergi i norske byggeprosjekter gjør at entreprenører med fordel bør satse på leveranse av bioenergianlegg. Bioenergiens dokumenterte effekt på verdiskaping og klima blir mer og mer synlig og samfunnets krav til renere energi øker. Spesielt i rehabilitering/utskifting av eksisterende høytemperatur anlegg og utfasing av fyringsolje, er bioenergi et svært godt alternativ, så vel som i nye prosjekter.

Vi vil gi byggherrer, beslutningstagere og rørentreprenører god innsikt for å vurdere bioenergi som et høyverdig alternativ i sine bygg og prosjekter.

Fagdagene holdes på fem ulike lokasjoner fra Trøndelag og sørover:

  • Brumunddal 21. oktober 2020
  • Sarpsborg 22. oktober 2020
  • Drammen 3. november 2020
  • Stavanger 19. november 2020
  • Heimdal 10. februar 2021
  • Digital LIVE-sending 17. februar 2021

https://www.youtube.com/watch?v=MukNKhzp6m4

Prosjektet har fått offentlig støtte av Innovasjon Norge, Fylkesmannen Innlandet og Fylkesmannen i Oslo og Akershus.

Sponsorer: ETA Norge AS, Hargassner Norge, Nordiske Industriovner AS og Grønt Maskin AS

Prosjektet er i samarbeid med Nemitek.

Arkiv
Kategorier

Meld deg på Nobios nyhetsbrev

* påkrevd felt