Bioenergidagene

Innledere 2023

Gro Anita Mykjåland (Sp)

Gro Anita Mykjåland (Sp)

Gro Anita Mykjåland er stortingsrepresentant for Senterpartiet og sitter i energi og miljøkomiteen. Hun ble valgt inn som representant på stortinget i 2021 for Aust -Agder. Hun har vært medlem av Iveland kommunestyre siden 2007 og var ordfører fra 2015 til 2021. Mykjåland er utdannet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Mani Hussaini (Ap)

Mani Hussaini (Ap)

Mani Hussaini er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og medlem av energi- og miljøkomiteen. Han ble valgt inn som fast representant på stortinget i 2021 etter å ha vært vararepresentant til Stortinget for Arbeiderpartiet i Akershus i 2013–2021. Før dette var Hussaini leder i AUF fra 2014-2018. Han er utdannet ved UIO med en Bachelor i statsvitenskap og en master i innovasjon og ledelse.

Mathilde Tybring-Gjedde (H)

Mathilde Tybring-Gjedde (H)

Mathilde Tybring Gjedde er stortingsrepresentant for Høyre og medlem av energi- og miljøkomiteen. Hun har tidligere sittet i Utdannings- og forskningskomiteen og vært medlem i Oslo bystyre. Hun har en bachelor i Philosophy, Politics and Economics fra Warwick University og var student i
rettsvitenskap da hun ble fulltids politiker.

Lars Haltbrekken (SV)

Lars Haltbrekken (SV)

Lars Haltbrekken er stortingsrepresentant for SV og medlem av energi- og miljøkomiteen. I 1988 ble han med i Natur og Ungdom og har siden vært aktiv i miljøbevegelsen, blant annet som leder i Norges Naturvernforbund fra 2005–2016. Kampen mot klimakrisen og kampen for å ta vare på vår fantastiske natur, har vært hans viktigste saker.

Meld deg på Nobios nyhetsbrev

* påkrevd felt